Subscribe RSS
Glofiish la Computex 2008 Jun 03

E-ten glofiish X900

E-TEN a facut senzatie la Computex 2008, a doua expozitie de calculatoare din lume, cu lansarea noilor modele Glofiish cu Windows Mobile: DX900, V900, X900 si X610. Poze cu toate aceste modele si mai multe descrieri aici.

Modelul DX900 este primul telefon dual-SIM & dual standby cu Windows Mobile care suporta HSDPA si EDGE.

Sincer, de abia astept sa apara pe piata aceste telefoane si sa vad cum se comporta. Odata cu moda lansata de IPhone (telefon ca si gadget) se pare ca vom asista la o adevarata “revenire” tuturor celorlalti productatori de telefoane mobile care vor incerca sa copieze IPhone-ul si, de ce nu, sa propuna o serie de facilitati. Ramane de vazut daca variantele propuse de E-TEN bazate pe Windows Mobile o sa fie dintre cele mai fiabile…

Ca si preferinta personala, mi-ar placea mult sa incerc noul X610, singurul din aceasta noua gama care are si receptor GPS, deci … IGo rules !!!

:D

Category: Internautica
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

 1. 1
  Anton 

  Da, aceste noi modele sunt foarte interesante.
  Insa, la cate facilitati ofera, ma intreb cat ar putea tine un acumulator pana la o noua incarcare?
  Astept cu interes primele ecouri care vor aparea pe internet.

 2. 2
  cosmin 

  Marti, 10.06.2008 E-Ten a anuntat in mod oficial specificatiile telefonului DX900 – si astfel am constatat ca are si receiver GPS SIRF Star III – deci … si asta ar fi de incercat.

Leave a Reply » Log in