Subscribe RSS
In sfarsit … cosminswiki.com Sep 03

Dupa multa munca si … si mai multe lucruri invatate, am reusit in cele din urma sa pun pe picioare cosminswiki.com.

Cosminswiki este un proiect pe care mi-am propus de mult sa il pun in practica. Motivatia a fost oarecum dubla. In primul rand a fost vorba de un scop personal: mi s-a intamplat de foarte multe ori sa am nevoie de o anumita informatie pe care o cautam pe Gooogle, o foloseam si dupa un anumit timp, cand aveam iarasi nevoie de ea … eram obligat sa reincep cautarile; astfel, mi-am dorit sa am un loc (accesibil de oriunde) unde sa pot stoca informatiile pe care le consider necesare.

O a doua motivatie este ceva mai putin obisnuita: asa cum eu am gasit proceduri, sfaturi, exemple la altii, si cum lumea “libera” devine din ce in ce mai atractiva pentru mine, m-am gandit sa ofer si altora care se lovesc de problemele de care m-am lovit si eu, o solutie simpla.

Desi proiectul inca nu este terminat din punctul de vedere al continutului (si, data fiind natura proiectului, va fi in continua dezvoltare), astept totusi comentarii, sugesii si pareri de la cei care citesc acest blog.

Category: Internautica, IT
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. 1
    Zapacila 

    Foarte frumos, Sa fiu sincer si eu ma gandisem la treaba asta.. defapt nevoia e comuna.. Sunt genul de om care nu memoreaza totul, prefera sa stie unde poate gasii totul.. si cum net-ul e ceva foarte instabil.. mai intodeauana ma gasesc(ca si tine) in nevoia de a recauta anumite errori.. care le-am cautat cu mult in urma (gasind solutia), numai ca acum ori linkul numai merge ori pur si simplu uit unde am vazut-o (dar stiu ca este posibil)..
    Si la chestia cu erorile cred ca fiecare a dat peste “general error” sau “common settings error:.. errori care sunt foarte usor de facut, erori de setari gresite, erorri de newbie.. As fi preferat daca toata lumea ar salva toate erorrile si solutiile intr-un singur loc.. cred ca am evolua mai mult. evitand toate junk pages care google le ofera pana la solutai cconcreta.

    Imi place ideea ta. Bye

Leave a Reply » Log in