Subscribe RSS
Adio majorari Oct 29

M-am uitat aseara la stiri …. si dupa aceea mi-a parut rau. Pe scurt, profesorii pot sa-si ia adio de la majorarile salariale pe care le primisera “cadou” de la parlament. Guvernul a zis “nu”.

Dupa ce m-am uitat la tot meciul / circul / balacareala dintre primul ministru si presedinte, am ramas cu un gust mai mult decat amar. E clar ca tot ce fac ei sunt miscari politice pentru a culege capital, noi, restul, fiind doar un capital ce trebuie impartit intre ei. Da, parerea mea este ca profesorii nu conteaza catusi de putin in aceasta ecuatie.  Ei sunt doar mijlocul in aceasta lupta politica, in loc sa fie scopul. Trist.

Inchei cu cateva versuri dintr-o melodie pe care am ascultat-o recent:

Romania-i tara mare
Cine fura, ala are!
….
[r:]
Azi furam, maine furam
Si ne facem ca lucram…

Si pentru imbujorare, ascultati aici…

Category: Despre Viata
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

 1. 1
  Anton 

  Ceea ce mi se pare si mai trist este ca tocmai Guvernul ignora o LEGE (buna sau proasta!) dand astfel un exemplu de cum trebuie sa se inteleaga DEMOCRATIA in tara asta … Cu alte cuvinte, legile sunt pentru FRAIERI, cei TARI pot sa faca ce vor muschii lor … Sa ne mai miram oare dece oamenii nu au incredere in JUSTITIA din tara noastra? (si de fapt, cam de oriunde!)
  Zicala “unde-i lege, nu-i tocmeala” ramane o poveste de adormit copii!

 2. 2
  Claudia S 

  Cine canta aceasata melodie si cum o pot avea?

Leave a Reply » Log in