Subscribe RSS
Clujul joaca fotbal Oct 02

Desi nu sunt un mare amator de fotbal, recunosc ca imi place sa ma uit la meciurile importante. M-am uitat si aseara la meciul Steaua-Fiorentina si … am vazut un meci bun, presarat cu ceva ocazii, insa nu pot sa spun ca m-a impresionat foarte mult calitatea jocului.

In seara asta insa m-am uitat la Chelsea-CFR Cluj si … am vazut un adevarat meci de fotbal. CFR-ul a facut un joc exceptional in fata lui Chelsea; baietii nu s-au lasat deloc intimidati de toata valva care s-a facut in presa si in media referitor la cat de mult costa jucatorii de la Chelsea – pur si simplu au jucat fotbat. Si au jucat un fotbal de calitate. Tot meciul a fost foarte dinamic, am vazut marcaje ca la carte, actiuni spectaculoase si, ceva la care ar putea sa ia si alte echipe aminte: un adevarat joc de echipa.

CFR-ul nu a afisat o echipa de staruri sau starulete, nu a facut caz de sumele platite pe anumiti jucatori ci pur si simplu a afisat o echipa care a jucat fotbal.

Felicitari Cluj. Aveti echipa si merita sa mergeti mai departe. Pastrati-va acest spirit si sunt convins ca o sa auzim numai de bine de la voi.

Category: General, Timp Liber
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. Felicitari celor de la CFR si sa o tina tot asa.

Leave a Reply » Log in