Subscribe RSS
Of, știrile astea …. Jan 26

La sfârșitul trecut de săptămână am fost până la Cluj, la un botez. Inițial am vrut să plecăm cu avionul, însă din păcate nu am găsit zboruri care să ne avantajeze din punct de vedere al orarului. Cum trenul nu era o opțiune, a rămas mașina… .

Problema este că vremea nu a fost tocmai fericită. Evident, am urmărit înainte de plecare știrile și în special rubrica meteo. Aici, indiferent de canal, se anunța mare prăpăd, zăpezi cum nu s-au mai văzut și alte cele. Într-un final am decis totuși să plecăm, cu ideea că dacă se strică vremea rău fie ne întoarcem fie ne oprim undeva pe drum.

Spre marea noastră mirare, drumul a fost excelent. Deși în zona Sibiului a început să ningă, absolut toată șoseaua a fost “neagră”. Din loc în loc se vedeau mașini cu plug în față și cu sisteme de aruncare de materiale antiderapante – pe șosea s-a văzut peste tot ca erau aruncate materiale antiderapante.

Duminică, la întoarcere, deși s-a făcut mai frig și a nins ceva mai mult, situația pe șosea a fost aceeași ca și sâmbătă: impecabilă.

Nu credeam să ajung să scriu un astfel de post, însă: BRAVO celor care au întreținut șoselele. Nu am nimic de reproșat, pe nicio zonă de pe traseul București – Vâlcea – Sibiu – Turda – Cluj (și retur).

Category: General
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply » Log in